Wednesday, May 9, 2007

Pirkkalan liikuntahallin tenniskenttävuoroja koululaisille ja aikuisille alkeita opiskellen Olavin johdolla

Tervetuloa TU-38 tenniksen alkeiskurssille!
Katsokaa minne Pirkkalan rengas-Ankan nokka osoittaa

Tervetuloa Pirkkalan liikuntatalon tenniksen alkeiskurssille heti koulujen päätyttyä kesäkuun 2007 alussa

Kesäloma ja tenniskurssit alkavat myös Pirkkalassa:)

Aloitus tiistaina 5.6.2007 klo 10:30-12:30 ja torstaina 7.6.2007 klo 13:30-15:30 jatkuen samoilla paikoilla ainakin kesäkuun. Poikkeuksena vk 24, jolloin ei harjoituksia eli kenttävuoroja. Yhteensä 3 vkona. Mikäli kiinnostusta niin myös heinäkuun. Ryhmäjako paikanpäällä: Periaatteella 2t/vk ryhmätennistä = 25€/kk. - Kertokaa kavereillenne. Käytössämme maximissaan 2 kenttää. Ryhmäkoko maximissaan 6 henkeä kenttä. Ohjaus ryhmäohjausta eli tennistunneille tulevat pyritään sijoittamaan ensisijassa kunkin tennisohjaustunnin samaan ryhmään kunnes ryhmän maximikoko on täynnä. Yksittäisopetusta ei koske korvaavuudet. Tennistunnin mitta on kelistä riippuen eli mm. helleraja huomioiden 30-45 min nuorille. Aikuiset omalla riskillään täysi tunti.

Tenniskautta 2008 koskeva ilmoitus Pirkkalassa:

- Otamme ennakkoilmottautumiset vastaan e-mailitse to: pirkkalan.tennisvuorot(at)gmail.com ja paikanpäällä. Mikäli on alle 5 osanottajaa ensimmäisen viikon jälkeen, eikä tiedossa muita niin kurssi on kultakin kk:lta peruttu. - Osanottajien vähäisyys, kuten räntäsade ja ohjaajan sairaus (esim. auringonpistos ) on force majour-este kurssin pitämiseen. Mikäli kenttä on varattu ja maksaneet kurssilaiset paikalla niin harjoitus aiemman mukaisesti esim. alkupallotteluna ja nelinpelinä ilman ohjaajaa.
Korvaavuuksista neuvotellaan erikseen. Mikäli suurin osa kurssista on takana ja kenttävuoroa ei järjesty seuraavalle kuukaudelle, niin korvaavuus sovittavissa erikseen jollain toisella vastaavalla kentällä vastaavana kesäkautena.




-----------------------
Jatkossa kevättä ja kesää koskien 2008 :

TU-38 tennisjaosto ohjaajana "Olavi" tarjoaa alustavasti hintaan 70€/kk Pirkkalan liikuntahallin ulkokenttien tennisvuoroja kesätenniksessä koululaisille ja tarvittaessa lasten vanhemmille alkeiskurssina.


------------------------------------